Avaliações de FEBO Beverwijk

Avaliações recentes

5.0
M. Veldhuizen-Hassoldt
7 abril 2024

Helaas waren de grilburgers koud. Ben ik niet gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Doris Kullmann
3 abril 2024
Carola
30 março 2024

Heerlijk gegeten

Joke Duijn
30 março 2024
J Warmerdam
25 março 2024

De bestelling was in orde. Het was goed warm aangekomen. En het was zelfs eerder aangekomen dan de gestelde tijd. En het is ook fijn dat je een bericht krijgt, wanneer het onderweg is. Ik ben heel tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
24 março 2024

De cheeseBurger was iets aan de lauwe kant Verder prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Helen
22 março 2024

Wel duur

Janke van der Dussen
18 março 2024

ik ben erg tevreden over her eten en bovendien gauw bezorgd aan de deur

A.J van Leeuwen
18 março 2024

Bestelling was niet goed geleverd, wij hadden 2 rundvleeskroketten besteld en 1 kalfsvleeskroket. er werden 3 rundvleeskroketten geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klumper
16 março 2024

Gewoon een goede Febo

Erik Nooij
11 março 2024

Sterk verbeterd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J Duijn
6 março 2024
Wouter
5 março 2024

We hebben langer dan een uur moeten wachten op het eten Toen het er uiteindelijk was was het niet vers. Friet was al koud en slap en de burgers waren ook niet echt warm meer. Erg teleurstellend.

Cairo
28 fevereiro 2024
67
26 fevereiro 2024
-
26 fevereiro 2024

Porties worden steeds kleiner

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kilit
24 fevereiro 2024

Super top ;)

Rianne
11 fevereiro 2024

Eten was van goede kwaliteit en goed warm, wat wel wat lastig was dat de saté en ander soort kroketten allemaal in hetzelfde zakje zaten, dus we zelf de gok moesten nemen in de hoop dat ieder zijn bestelde kroket had ipv die ve ander

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daphne
3 fevereiro 2024

Supersnel, compleet en smaakvol! Ga zo door.

Barbara
2 fevereiro 2024

We hadden een hele grote bestelling maar als werd keurig op tijd en nog goed warm bezorgd. Blij mee!

Dîlan
26 janeiro 2024

Het word altijd op tijd en netjes geleverd! :)

Marianne
21 janeiro 2024

Zoals altijd HEERLIJK

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
21 janeiro 2024

Smaakte prima. Het is alleen niet handig om alle snacks bij elkaar te stoppen. Wij hebben het zo meegenomen en op de stoel gezet en thuis hadden we platte uit elkaar gevallen bitterballen

Marjon
20 janeiro 2024

Altijd lekker bij FEBO!👌🏼😋

Frans
14 janeiro 2024

Het ëten was koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

agnesdidden
8 janeiro 2024

Er zaten helaas plastic blauwe dingetjes in de rundvlees kroketten.

Zuidervaart
7 janeiro 2024

Eten was lauw ..hamburger bijna koud eeg jammer terwijl we dichtbij wonen

S
26 dezembro 2023

Top geleverd op.de plek die we gevraagd hadden met nog 2 kroketten van het huis erbij !

Peter
11 dezembro 2023

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vos
11 dezembro 2023

Vanwege ontbreken van onderdelen bestelling , check,, check dubbel check. Ontbrekende werd wel heel snel nabezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MM
29 novembro 2023

Supersnel en erg smakelijk.

Anoniem
20 novembro 2023

4 sterren omdat er altijd mogelijkheid moet blijven voor evt. verbeteringen. Verder top, alleen volgende keer het rietje voor de milkshake niet vergeten.

Michel Beck
19 novembro 2023

Er mag wel meer saus op de burger. Het zou fijn als het warmer aankomt. De friet was wel goed door bakken. Een groot compliment voor de bezorger die ondanks een blessure door toch door werkt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J Duijn
19 novembro 2023

Het was niet zo warm meer jammer hoor

Anoniem
30 outubro 2023

Gewoon goed, lekker eten, vlotte levering e beleefde bezorging.

Agnes
27 outubro 2023
Marjan Veldhuizen-Hassoldt
25 outubro 2023

Alleen jammer dat er geen saus op de grilburgers zat.

peter nieuwenhout
24 outubro 2023
Nelgrob
23 outubro 2023

Eten was goed warm de bezorger was vriendelijk en beleefd...zeker voor herhaling vatbaar

Doris Kullmann
16 outubro 2023

Service 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim
24 setembro 2023

Bezorging was sneller dan de geschatte tijd, dus dat was prettig. Friet was goed, maar frikandel wat lauw. Verder heb ik voor plastic toeslag betaald, terwijl alle verpakkingsmaterialen van papier waren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
23 setembro 2023

Goed eten, nog lekker warm . Snelle levering. Kortweg top

Monne Reitsma
7 setembro 2023

Er ontbrak weer eens wat in de bestelling

Els
4 setembro 2023

Bestelling is altijd in orde. wordt op tijd bezorgd. is altijd nog goed heet. Complimenten!

Soraya
4 setembro 2023

Het eten was snel bezorgd, dat was superfijn! Het nadeel vind ik alleen, als ik een milkshake bestel zit deze altijd bij het warme eten waardoor het eten en de milkshake afkoelt. Het zou beter zijn als deze altijd apart komt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert Haages
24 agosto 2023

Bezorging vlammend snel als vanouds bij Febo Beverwijk, kwaliteit patat/snacks was ook weer goed. Deze keer de uitjes leken wat oud/rot, waren sappig. Niet opgegeten. Kan gebeuren.

Johan van Dijk
20 agosto 2023

toppie kan haast niet beter dan beter

Mirella
16 agosto 2023

Ten tijde van bestellen, kregen we een tijd door van 1 uur….gelukkig werd dat 40 minuten, maar het eten was ruim voldoende en lekker!

Tellekamp
13 agosto 2023

Vaker besteld en altijd tevreden maar nu was de patat slap en zo goed als koud ook de grillburger was koud. We zijn op de hoogte dat het in het weekend langer duurt dus bestel 17:00uur bezorg moment zo 17:50 zijn voor ons prima. om 17:10 ging de deurbel, met 10 min. was ons eten er. Wel erg vroeg maar beter dan dat jullie veel te laat komen ...mijn vraag alleen hoe het kan dat het koud is.... komen de grilburgen uit de wand ? Voor ons was het echt de laatste keer voor deze prijs verwacht je ook de kwaliteit waar de feb bekend om staat. Erg jammer

Tineke van der weide
28 julho 2023

Ik heb gelijk gebeld maar werd niet opgenomen. Had een broodje kroket besteld er zat niet bij de bestelling

Wentink
15 julho 2023
Gitta
10 julho 2023

Heerlijk en warm zoals altijd. Beoogde bezorgtijd was 18.20 maar het was er al om 17.40 dus dat was even gek.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilfried Kullmann
9 julho 2023
Kloes
27 junho 2023

Patat was goed heet dat het bezorgt werd. Alles was eigenlijk perfect.

Frank Leek
23 junho 2023
S
4 junho 2023

Keurig op tijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda Ekelschot
2 junho 2023

Al jaren bekend met Febo. Soms bestellen we online. Snelle bezorging. Heel tevreden dus.

Patrick
29 maio 2023

Bezorging zou om 18:00 uur bezorgt worden maar was ruim 20 minuten te laat. We hadden twee grilburgers besteld maar kregen tot spijt van mijn jongste dochter twee kipburgers. Kortom echt niet tevreden.

Susanne
28 maio 2023

Lekker snel Goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique
26 maio 2023

Prima service lekker eten

Samosmeisje
8 maio 2023

Super snel vandaag met bezorging top

Dave
6 maio 2023

Snelle bezorging en goede kwaliteit zoals elke keer weer

Ram
30 abril 2023

Wel 5 sterren alleen geen mosterd meer op het broodje kroket doen word die soppig van. Gewoon los erbij beter.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fero
24 abril 2023

Blijft lekker,vers en snelle bezorging 👍🏼

Stefan
21 abril 2023

Weer top!

de Vries
9 abril 2023

Snel en warm bezorgd. Smaakt altijd prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjan Veldhuizen-Hassoldt
7 abril 2023

Het was erg jammer dat de grilburgers koud waren. De rest was goed

AB
7 abril 2023

Weinig aan te merken behalve dat de gewende FEBO Prijzen inmiddels de andere Fast Food bedrijven voorbij zijn geschoven.

Sixtyseven Communicatie - Jose
29 março 2023

Dank voor de goede service!

Jacqueline
21 março 2023

Gewoon goede kwaliteit en heel snel geleverd.

Johan van Dijk
20 março 2023

Aller eerst wil ik de Febo Beverwijk bedanken voor het onverwachte geschenk. Een berenhap. Bij dezen mijn dank is groot en dit had ik echt niet verwacht. Super echt super. Bij de eerst volgende keer wil ik deze weer gewoon betalen. En als tweede, er is geen tweede want ik was in mijn nopjes en alles smaakte gewoon goed

Marc
19 março 2023

Meerdere burgers besteld; de enkele allemaal hardstikke goed. De dubbele burger echt heel slecht! Zo plat als een dubbeltje; men propt hem in een normaal bakje, voor een enkele burger! Echt ronduit slecht gewoon. Een klacht waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meijer
18 março 2023

Aangenaam verrast door de hoeveelheid patat die we kregen. Keurig op tijd en goed warm.

J
17 março 2023

Helaas berehap uitverkocht,kwaliteit goed zoals gewoonlijk .

Raymond
6 março 2023

Het eten was OK, patat een beetje slapjes. Ze waren ook twee kroketen vergeten. Er maar een andere klant, dus zo een fout maken terwijl het heel rustig is vindt ik wel slordig.

Jacqueline
28 fevereiro 2023

Bestelling werd zeer snel geleverd en was weer van goede kwaliteit.

R.Kos
18 fevereiro 2023

Ik had een bestelling gedaan van 3 dubbele shoarmaburgers, 2 bamischijfen, 2 satékroketten en een milkshake. Het leek net alsof de burger van de shoarmaburgers niet gaar was. Mijn lichaam gaf al snel door dat er iets niet goed was. Na anderhalve burger ben ik gestopt met eten. De satékroketten en de bamischijfen en de milkshake waren van de normale (goede) kwaliteit. Achteraf had ik eerlijk gezegd niet lekker gegeten. Jammer!

Doris
17 fevereiro 2023

Heel lekker, snelle service.

Johan
15 fevereiro 2023

Dit keer mijn complement. Jammer dat de berenhap al langer dan 4 maanden niet meer te bestellen is

Eva
13 fevereiro 2023

Er zat geen broodje bij de kaassoufle terwijl we die er wel bij hadden besteld. Dit is al de tweede keer dat dat gebeurt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Buddy
12 fevereiro 2023
Rocco
11 fevereiro 2023

Was heerlijk en er zat een super leuke verrassing in!

Lianne Koper
9 fevereiro 2023

Super alles goed en warm

Anoniem
4 fevereiro 2023

Niet erg warm maar verder prima

Janke
4 fevereiro 2023

een compliment dat het gauw bezorgd was en dat ik heb gesmult was erg lekker

Gert
4 fevereiro 2023

Zelfs als er iets fout gaat lossen ze het keurig op!! Top geregeld.

Chantal
23 janeiro 2023

Speciaaltje en bami waren aan 1 kant nog ongebakken, zeer teleurstellend. Heb op een maandag een uur moeten wachten op de bestelling.

Erwin
23 janeiro 2023

Snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P Warmerdam
12 janeiro 2023

Supersnelle bezorging.Top producten

trudyvermast@hotmail.com
8 janeiro 2023
Meijer
7 janeiro 2023

Helaas was de patat echt niet lekker. Hij smaakte ‘oud’ en smakeloos. Niet gewend van de FEBO.

Linda
6 janeiro 2023

Binnen 10 minuten bezorgd. Vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

M.sturkenboom
30 dezembro 2022

Frikadel speciaal was koud en oud!! jammer ,niet gewend

Lydia
22 dezembro 2022

Bezorging prima volgens tijdschema echter de producten waren slecht. 2 friet die zo goed als koud waren. 1 kroket goed heet. 1 kroket bijna koud en helemaal hol. Speciaaltje bijna koud. Satésaus bijna koud. Al met al goed voor de prullenbak waar het dan ook in is beland. Geprobeerd te bellen met de winkel maar de telefoon werd NIET opgenomen. Erg jammer allemaal. Temeer daar de prijzen er beslist niet om liegen.

carl romeijn
21 dezembro 2022
Arie & Saskia
17 dezembro 2022

Ondanks het slechte weer netjes bezorgd.

Nathas
16 dezembro 2022

Bestellen ging goed en makkelijk , kreeg ook meteen te lezen hoelaat het ongeveer kwam en uiteindelijk top op tijd.bezorger was vriendelijk en kreeg van mijn fooi. 1 woord SUPER!!!

Agnes
10 dezembro 2022
Mar
9 dezembro 2022

Had 2 rundvlees kroketten besteld maar 1 daarvan was geen rundvlees het smaakte verschrikkelijk. Ik bestel vaker bij jullie en normaal gesproken is het super 🥰

M.sturkenboom
3 dezembro 2022

Helemaal TOP!!!