Reviews from FEBO Beverwijk

Recent reviews

5.0
Hansen
20 May 2024

Slechte zaak dat je 2 dingen besteld die beide niet voorradig zijn. Daarbij 1 milkshake kokos en 1 milkshake cappuccino besteld die beide smaakten naar vanille... dit was voor ons de laatste keer febo

Joke
5 May 2024

Het was heerlijk!

Jose
1 May 2024

Altijd goed, zowel de bezorging als de kwaliteit!

Joey
30 April 2024

Febo is echt heel duur voor wat je krijgt. De bestelling was wel goed heet. Maar de porties en bijvoorbeeld de burgers (niet de standaard grilburger) zijn echt heel klein voor het geld.

Viktor
27 April 2024

Perfecto!

Schavemaker
22 April 2024
Mariëtte
22 April 2024

Kwam op tijd, goed warm Bamihap mag iets minder klef Verder goede smaken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janke
19 April 2024

Was lekker en en fijn dat het zo snel bezorgd werd

M. Veldhuizen-Hassoldt
7 April 2024

Helaas waren de grilburgers koud. Ben ik niet gewend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Doris Kullmann
3 April 2024
Carola
30 March 2024

Heerlijk gegeten

Joke Duijn
30 March 2024
J Warmerdam
25 March 2024

De bestelling was in orde. Het was goed warm aangekomen. En het was zelfs eerder aangekomen dan de gestelde tijd. En het is ook fijn dat je een bericht krijgt, wanneer het onderweg is. Ik ben heel tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
24 March 2024

De cheeseBurger was iets aan de lauwe kant Verder prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helen
22 March 2024

Wel duur

Janke van der Dussen
18 March 2024

ik ben erg tevreden over her eten en bovendien gauw bezorgd aan de deur

A.J van Leeuwen
18 March 2024

Bestelling was niet goed geleverd, wij hadden 2 rundvleeskroketten besteld en 1 kalfsvleeskroket. er werden 3 rundvleeskroketten geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klumper
16 March 2024

Gewoon een goede Febo

Erik Nooij
11 March 2024

Sterk verbeterd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J Duijn
6 March 2024
Wouter
5 March 2024

We hebben langer dan een uur moeten wachten op het eten Toen het er uiteindelijk was was het niet vers. Friet was al koud en slap en de burgers waren ook niet echt warm meer. Erg teleurstellend.

Cairo
28 February 2024
67
26 February 2024
-
26 February 2024

Porties worden steeds kleiner

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kilit
24 February 2024

Super top ;)

Rianne
11 February 2024

Eten was van goede kwaliteit en goed warm, wat wel wat lastig was dat de saté en ander soort kroketten allemaal in hetzelfde zakje zaten, dus we zelf de gok moesten nemen in de hoop dat ieder zijn bestelde kroket had ipv die ve ander

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daphne
3 February 2024

Supersnel, compleet en smaakvol! Ga zo door.

Barbara
2 February 2024

We hadden een hele grote bestelling maar als werd keurig op tijd en nog goed warm bezorgd. Blij mee!

Dîlan
26 January 2024

Het word altijd op tijd en netjes geleverd! :)

Marianne
21 January 2024

Zoals altijd HEERLIJK

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
21 January 2024

Smaakte prima. Het is alleen niet handig om alle snacks bij elkaar te stoppen. Wij hebben het zo meegenomen en op de stoel gezet en thuis hadden we platte uit elkaar gevallen bitterballen

Marjon
20 January 2024

Altijd lekker bij FEBO!👌🏼😋

Frans
14 January 2024

Het ëten was koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

agnesdidden
8 January 2024

Er zaten helaas plastic blauwe dingetjes in de rundvlees kroketten.

Zuidervaart
7 January 2024

Eten was lauw ..hamburger bijna koud eeg jammer terwijl we dichtbij wonen

S
26 December 2023

Top geleverd op.de plek die we gevraagd hadden met nog 2 kroketten van het huis erbij !

Peter
11 December 2023

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vos
11 December 2023

Vanwege ontbreken van onderdelen bestelling , check,, check dubbel check. Ontbrekende werd wel heel snel nabezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MM
29 November 2023

Supersnel en erg smakelijk.

Anoniem
20 November 2023

4 sterren omdat er altijd mogelijkheid moet blijven voor evt. verbeteringen. Verder top, alleen volgende keer het rietje voor de milkshake niet vergeten.

Michel Beck
19 November 2023

Er mag wel meer saus op de burger. Het zou fijn als het warmer aankomt. De friet was wel goed door bakken. Een groot compliment voor de bezorger die ondanks een blessure door toch door werkt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J Duijn
19 November 2023

Het was niet zo warm meer jammer hoor

Anoniem
30 October 2023

Gewoon goed, lekker eten, vlotte levering e beleefde bezorging.

Agnes
27 October 2023
Marjan Veldhuizen-Hassoldt
25 October 2023

Alleen jammer dat er geen saus op de grilburgers zat.

peter nieuwenhout
24 October 2023
Nelgrob
23 October 2023

Eten was goed warm de bezorger was vriendelijk en beleefd...zeker voor herhaling vatbaar

Doris Kullmann
16 October 2023

Service 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
24 September 2023

Bezorging was sneller dan de geschatte tijd, dus dat was prettig. Friet was goed, maar frikandel wat lauw. Verder heb ik voor plastic toeslag betaald, terwijl alle verpakkingsmaterialen van papier waren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
23 September 2023

Goed eten, nog lekker warm . Snelle levering. Kortweg top

Monne Reitsma
7 September 2023

Er ontbrak weer eens wat in de bestelling

Els
4 September 2023

Bestelling is altijd in orde. wordt op tijd bezorgd. is altijd nog goed heet. Complimenten!

Soraya
4 September 2023

Het eten was snel bezorgd, dat was superfijn! Het nadeel vind ik alleen, als ik een milkshake bestel zit deze altijd bij het warme eten waardoor het eten en de milkshake afkoelt. Het zou beter zijn als deze altijd apart komt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert Haages
24 August 2023

Bezorging vlammend snel als vanouds bij Febo Beverwijk, kwaliteit patat/snacks was ook weer goed. Deze keer de uitjes leken wat oud/rot, waren sappig. Niet opgegeten. Kan gebeuren.

Johan van Dijk
20 August 2023

toppie kan haast niet beter dan beter

Mirella
16 August 2023

Ten tijde van bestellen, kregen we een tijd door van 1 uur….gelukkig werd dat 40 minuten, maar het eten was ruim voldoende en lekker!

Tellekamp
13 August 2023

Vaker besteld en altijd tevreden maar nu was de patat slap en zo goed als koud ook de grillburger was koud. We zijn op de hoogte dat het in het weekend langer duurt dus bestel 17:00uur bezorg moment zo 17:50 zijn voor ons prima. om 17:10 ging de deurbel, met 10 min. was ons eten er. Wel erg vroeg maar beter dan dat jullie veel te laat komen ...mijn vraag alleen hoe het kan dat het koud is.... komen de grilburgen uit de wand ? Voor ons was het echt de laatste keer voor deze prijs verwacht je ook de kwaliteit waar de feb bekend om staat. Erg jammer

Tineke van der weide
28 July 2023

Ik heb gelijk gebeld maar werd niet opgenomen. Had een broodje kroket besteld er zat niet bij de bestelling

Wentink
15 July 2023
Gitta
10 July 2023

Heerlijk en warm zoals altijd. Beoogde bezorgtijd was 18.20 maar het was er al om 17.40 dus dat was even gek.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilfried Kullmann
9 July 2023
Kloes
27 June 2023

Patat was goed heet dat het bezorgt werd. Alles was eigenlijk perfect.

Frank Leek
23 June 2023
S
4 June 2023

Keurig op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda Ekelschot
2 June 2023

Al jaren bekend met Febo. Soms bestellen we online. Snelle bezorging. Heel tevreden dus.

Patrick
29 May 2023

Bezorging zou om 18:00 uur bezorgt worden maar was ruim 20 minuten te laat. We hadden twee grilburgers besteld maar kregen tot spijt van mijn jongste dochter twee kipburgers. Kortom echt niet tevreden.

Susanne
28 May 2023

Lekker snel Goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique
26 May 2023

Prima service lekker eten

Samosmeisje
8 May 2023

Super snel vandaag met bezorging top

Dave
6 May 2023

Snelle bezorging en goede kwaliteit zoals elke keer weer

Ram
30 April 2023

Wel 5 sterren alleen geen mosterd meer op het broodje kroket doen word die soppig van. Gewoon los erbij beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fero
24 April 2023

Blijft lekker,vers en snelle bezorging 👍🏼

Stefan
21 April 2023

Weer top!

de Vries
9 April 2023

Snel en warm bezorgd. Smaakt altijd prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan Veldhuizen-Hassoldt
7 April 2023

Het was erg jammer dat de grilburgers koud waren. De rest was goed

AB
7 April 2023

Weinig aan te merken behalve dat de gewende FEBO Prijzen inmiddels de andere Fast Food bedrijven voorbij zijn geschoven.

Sixtyseven Communicatie - Jose
29 March 2023

Dank voor de goede service!

Jacqueline
21 March 2023

Gewoon goede kwaliteit en heel snel geleverd.

Johan van Dijk
20 March 2023

Aller eerst wil ik de Febo Beverwijk bedanken voor het onverwachte geschenk. Een berenhap. Bij dezen mijn dank is groot en dit had ik echt niet verwacht. Super echt super. Bij de eerst volgende keer wil ik deze weer gewoon betalen. En als tweede, er is geen tweede want ik was in mijn nopjes en alles smaakte gewoon goed

Marc
19 March 2023

Meerdere burgers besteld; de enkele allemaal hardstikke goed. De dubbele burger echt heel slecht! Zo plat als een dubbeltje; men propt hem in een normaal bakje, voor een enkele burger! Echt ronduit slecht gewoon. Een klacht waard.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meijer
18 March 2023

Aangenaam verrast door de hoeveelheid patat die we kregen. Keurig op tijd en goed warm.

J
17 March 2023

Helaas berehap uitverkocht,kwaliteit goed zoals gewoonlijk .

Raymond
6 March 2023

Het eten was OK, patat een beetje slapjes. Ze waren ook twee kroketen vergeten. Er maar een andere klant, dus zo een fout maken terwijl het heel rustig is vindt ik wel slordig.

Jacqueline
28 February 2023

Bestelling werd zeer snel geleverd en was weer van goede kwaliteit.

R.Kos
18 February 2023

Ik had een bestelling gedaan van 3 dubbele shoarmaburgers, 2 bamischijfen, 2 satékroketten en een milkshake. Het leek net alsof de burger van de shoarmaburgers niet gaar was. Mijn lichaam gaf al snel door dat er iets niet goed was. Na anderhalve burger ben ik gestopt met eten. De satékroketten en de bamischijfen en de milkshake waren van de normale (goede) kwaliteit. Achteraf had ik eerlijk gezegd niet lekker gegeten. Jammer!

Doris
17 February 2023

Heel lekker, snelle service.

Johan
15 February 2023

Dit keer mijn complement. Jammer dat de berenhap al langer dan 4 maanden niet meer te bestellen is

Eva
13 February 2023

Er zat geen broodje bij de kaassoufle terwijl we die er wel bij hadden besteld. Dit is al de tweede keer dat dat gebeurt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Buddy
12 February 2023
Rocco
11 February 2023

Was heerlijk en er zat een super leuke verrassing in!

Lianne Koper
9 February 2023

Super alles goed en warm

Anoniem
4 February 2023

Niet erg warm maar verder prima

Janke
4 February 2023

een compliment dat het gauw bezorgd was en dat ik heb gesmult was erg lekker

Gert
4 February 2023

Zelfs als er iets fout gaat lossen ze het keurig op!! Top geregeld.

Chantal
23 January 2023

Speciaaltje en bami waren aan 1 kant nog ongebakken, zeer teleurstellend. Heb op een maandag een uur moeten wachten op de bestelling.

Erwin
23 January 2023

Snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P Warmerdam
12 January 2023

Supersnelle bezorging.Top producten

trudyvermast@hotmail.com
8 January 2023
Meijer
7 January 2023

Helaas was de patat echt niet lekker. Hij smaakte ‘oud’ en smakeloos. Niet gewend van de FEBO.

Linda
6 January 2023

Binnen 10 minuten bezorgd. Vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.